Ingatlan konzultáció és tanácsadás

„Azt szeretném, hogy segítsen nekem egy szakértő gondolkodni.”,
„Le szeretnék ülni és átbeszélni a lehetséges verziókat egy tapasztalt emberrel.”,
„Szeretnék új perspektívákat látni.”

... csak hogy a leggyakrabban elhangzott mondatokat idézzem, melyek munkám során arra inspiráltak, hogy egy átfogó ingatlan koncultáció- és tanácsadás szolgáltatást vezessünk be ügyfeleink részére a közelmúltban.

Édes Otthon Ingatlanközpont konzultáció és tanácsadás - Benkő-Csécsei Dorottya

Benkő-Csécsei Dorottya

Egy ilyen összetett szolgáltatásra az igényt ügyfeleink teremtették meg azzal, hogy egyre tudatosabban választanak, egyre több szempont szerint értékelik az ingatlanokat, ám ingatlanvásárlási döntéseiknél egy tapasztalt és átfogó ismeretekkel rendelkező szakember támogatásával együtt kívánnak csak döntést hozni. Egy ilyen együttműködéshez nagyfokú bizalom, kiemelt figyelem, szakmai hitelesség és folyamatos jelenlét kell.

Az ingatlan vásárlásig/eladásig/bérlésig vezető út gyakran sokkal nagyobb energia- és munkabefektetéssel jár, mint maga a szerződéskötés. Az ingatlanügyletek soktényezősek és folyton változók - az ingatlanpiac két ügylet között akár teljesen újra is formálódhat, így elengedhetetlen, hogy az ingatlanok sorsát, az ingatlanvagyont és a piaci referenciákat egy profi segítségével időnként újraértékeljük, újratervezzük.

Miért is?
Nos, a statisztikák azt mutatják, hogy egy embernek átlagosan maximum 3 db komolyabb ingatlanügylete van. Értelemszerűen a legnagyobb vagyontárgyunkat olyan körültekintéssel, felkészültséggel és rutinnal szeretnénk megvásárolni vagy eladni, mely rutin megszerzése hosszú idő és rengeteg kockázatot rejt magában.

Ingatlan konzultációs szolgáltatásom célja éppen az, hogy beszélgetéseink alkalmával az ismeretlen változókat és kockázatokat segítsem Önnek eltüntetni az egyenletből. Szakmai, bizalmas, analitikus és precíz folyamat ez. A tudásom az Ön számára legszükségesebb területeit mozgósítom, hogy célirányosan segítsek elérni ingatlanügyletének célját.
Hiszem, hogy e széles spektrumú tanácsadásunkkal a hazai ingatlanpiaci szereplők közt úttörő megoldást kínálunk és egy új szolgáltatási kultúra megteremtésével járunk elől.

Kezdjük is az első körös ismerkedést - szakmai bemutatkozómat, referenciáimat, csapatom bemutatkozását és céges üzletpolitikánkat itt olvashatja.

Témakörök, amikben segíthetek:

Lakásvásárlás fontos szempontjai
Biztonságos bérbeadás
Ingatlanértékesítés előtt
Helyszíni ingatlanfelmérés
Ingatlan portfolió menedzsment

Árak:

• Konzultáció: 35.000 Ft / óra
• Helyszíni ingatlanfelmérés: 50.000 Ft / óra
• Ingatlanbefektetési tanácsadás: 55.000 Ft / másfél óra